zeus_logo

Το 1999 η εταιρεία Zeus Sport ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην Ιταλική αγορά και συνεχίζει τη μεγάλη πορεία της στον κόσμο των αθλημάτων διεθνώς. Η εταιρεία είναι το πνευματικό τέκνο μιας ομάδας που αποτελείται από νέα, δραστήρια άτομα για την επίτευξη φιλόδοξων στόχων, συμπεριλαμβάνοντας την προώθηση της φίρμας σε εθνικό καθώς και σε διεθνές επίπεδο. Η στρατηγική της βασίζεται στην καλή ερμηνεία της αγοράς, στις ανάγκες της και στην ικανότητά της να μετατρέπει ιδέες σε οργανωμένα προϊόντα. Η Zeus Sport προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων, για κάθε άθλημα ,που διευρύνεται σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Η ακρίβεια για την παραμικρή λεπτομέρεια ικανοποιεί τόσο την αισθητική όσο και την πρακτική πλευρά του προϊόντος. Με βάση την έρευνα για στοιχεία που προκύπτουν από τις απαιτήσεις του κάθε αθλήματος, απορρέουν όλο και περισσότερες καινοτόμες λύσεις, διότι στόχος είναι ο αθλητής, επαγγελματίας ή μη να γυμνάζεται με άνεση.

maxlogo

Η MAX γεννήθηκε το 1993 στο Λεντίνι (Συρακούσες), χάρη στο ταλέντο και το πάθος των Σεμπάστιαν και Κλαούντιο Νοσίτα. Ξεκίνησε από μικρή εταιρεία και πλέον έχει ηγετική θέση στον τομέα του αθλητισμού(ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ). Η εταιρεία διακρίνεται από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων της, τις πολύτιμες τεχνικές γνώσεις σε κάθε είδος αθλητισμού με ιδιαίτερη έμφαση στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και στους νέους παίχτες. Η MAX οφείλει την επιτυχία της στο σχολαστικό ενδιαφέρον της για τις ανάγκες της αγοράς και στην εγγύηση της απόλυτης ικανότητά της στα ομαδικά αθλήματα. Διαθέτει ένα ευρύ κατάλογο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αθλητών και των οπαδών συνδυάζοντας την τεχνική εμπειρία, τη δημιουργικότητα, τις υψηλές προδιαγραφές όσον αφορά την ποιότητα όπως οι μικροϊνες όπως απαιτείται για τους αθλητές για τη βέλτιστη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

vbrags_logo

Από το 1991, η εταιρεία VB Rags έχει ταράξει τα νερά στον κόσμο του βόλεϊ με μια μεγάλη δόση δημιουργικότητας. Πρόκειται για μια εταιρεία που κατάγεται από την Καραϊβική όπου τα ζωντανά χρώματα χρησιμοποιούνται για να προβάλλουν τη διασκέδαση, την υψηλή ενέργεια και το πάθος του νησιού. Πρόσφατα μετακόμισαν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ ωστόσο έχουν κρατήσει τις ρίζες τους από την Καραϊβική. Στην δεκαετία του ’90 αποτελούσαν την επίσημη φίρμα ένδυσης του επαγγελματικού κυκλώματος μπιτς βόλεϊ το AVP, και χρηματοδότησε κάποιους από τους καλύτερους παίχτες μπιτς βόλεϊ στον κόσμο. Πλέον, με μια πλήρη σειρά προϊόντων από υψηλής απόδοσης εργαλεία τόσο εσωτερικά όσο και στον τομέα της παραλίας, η VB Rags είναι η ταχύτατα αναπτυσσόμενη φίρμα βόλεϊ στην αγορά. Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, που λειτουργούμε την ομάδα VB Rags, ένα μικρό σωματείο βόλεϊ του οποίου πρωταρχικός ρόλος είναι να παρέχει μεγάλες δυνατότητες σε κατώτερους παίχτες με πολυδιάστατη κατάρτιση ώστε να μπορέσουν να αξιοποιηθούν με την επίτευξη υποτροφιών που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Οι περισσότεροι από τους παίχτες που αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν πάει να παίξουν σε κολλέγια βόλεϊ με πλήρη υποτροφία. Επίσης στις δραστηριότητες της εταιρείας προστέθηκε το 2014 η έναρξη της ακαδημίας VB Rags, για την ανάπτυξη των νέων μπιτς βόλεϊ παιχτών.

Επιλέξαμε απο τη συλλογή μας για εσας:

Έχουμε τεράστια ποικιλία σε αθλητικά ρούχα
Ελάτε να τα δείτε απο κοντά! Allsports.com.gr. Kάλβου 51, 14231 Νέα Ιωνία, Ελλάδα. Εύρεση σε:  Google maps    Bing Maps    DriveMe.gr  Μπορείτε επίσς να μας καλέσετε στο +30 216 700 5804 ή να μας στείλετε e-mail στο info@allsports.com.gr